Klachten

Hieronder staan klachten over medicijn-wisselingen die gedeeld zijn op Medicijnplein.

De volgende klachten komen overeen met uw zoekterm:
Er zijn nog geen klachten gedeeld over deze aandoening. Wilt u een klacht delen over een medicijn-wisseling? Dat kan hier.
14/06/2020 Enalapril Maleaat Mylan 20 mg, tabletten
"Duizelig lichthoofdgevoel"
Klachten over:
Bijwerking
😡
Smaak, grootte
😡

(Meer) tevreden over medicijn 😃
Captopril Accord 50 mg, tabletten
14/06/2020 Captopril Accord 25 mg, tabletten
Klachten over:
Bijwerking
😡
Smaak, grootte
😡
30/05/2020 Lamotrigine Disper Mylan 50 mg, dispergeerbare tabletten
"Ik kreeg van dit merk een brandende pijn over mijn hele lichaam, alsof ik door de zon verbrand ben. Ik krijg van het merk Aurobindo dezelfde klachten en heb constant conflicten met mijn aportheek omdat ze me keer op keer toch deze merken mee willen geven ondanks dat in de computer staat dat ik er niet tegen kan."
Klachten over:
Bijwerking
😡
Smaak, grootte
😡

(Meer) tevreden over medicijn 😃
Lamotrigine Sandoz 50, dispergeerbare tabletten 50 mg
"Van dit merk had ik geen bijwerkingen, maar Sandoz heeft alle Lamotrigine uit het assortiment gehaald. Momenteel heb ik Lamictal (de originele van GSK), maar daar heb ik heel veel moeite voor moeten doen. De apotheek heeft me overigens in de stress gejaagd door het medicijn te moeten bestellen terwijl er mij was beloofd dat het gisteren klaar zou liggen. Ik heb nu nog maar tot maandag, 2e pinksterdag dus, medicijnen. Ik had gelukkig nog een stripje Sandoz liggen zodat ik tot dinsdag genoeg heb. Maar ik vind dit schandalig; het gaat immers om medicatie tegen Epilepsie en als ik die een dag niet neem... Lig ik op de IC, of erger."
13/05/2020 Pantoprazol Beximco 40 mg, maagsapresistente tabletten
Klachten over:
Werking
😡
09/05/2020 Zolpidemtartraat Apotex 10 mg, filmomhulde tabletten
Klachten over:
Bijwerking
😡
Smaak, grootte
😡
Verpakking
😡
Hulpmiddel
😡
01/05/2020 Tradonal Smelt, smelttabletten 50 mg
Klachten over:
Werking
😡
26/04/2020 Acetylsalicylzuur Cardio Mylan 80 mg, dispergeerbare tabletten
"Verstopping/obstipatie"
Klachten over:
Bijwerking
😡
Hulpmiddel
😡

(Meer) tevreden over medicijn 😃
Carbasalaatcalcium aandoe cardio 100
"Minder bijwerkingen"
24/04/2020 Solifenacine Aurobindo 5 mg, filmomhulde tabletten
Klachten over:
Werking
😡
15/04/2020 Macrogol en elektrolyten van ratiopharm
"Hoofdpijn"
Klachten over:
Smaak, grootte
😡
Hulpmiddel
😡

(Meer) tevreden over medicijn 😃
Macrogol en elektrolyten van teva
"Geen hoofdpijn en lekkerder"
12/04/2020 Metoprololtartraat Sandoz 100 mg, tabletten
Klachten over:
Werking
😡
03/04/2020 lorazepam van prolena
"werkt niet goed"
Klachten over:
Werking
😡
Hulpmiddel
😡

(Meer) tevreden over medicijn 😃
Lorazepam Mylan 1 mg, tabletten
01/03/2020 Naproxen 500 mg Teva, tabletten
Klachten over:
Werking
😡
22/02/2020 rectaal diazepam
"Ik prefereer Midazolam neusspray om mij rustig te krijgen na een epileptische aanval. Ik vind het idee dat iemand anders rectaal valium naar binnen spuit niet fris en het effect is minder. Ook de gebruiksmethode is makkelijker."
Klachten over:
Bijwerking
😡
Smaak, grootte
😡

(Meer) tevreden over medicijn 😃
dormicum midazolam neusspray
"De gebruiksmethode was velen malen makkelijker en ik vond dat het de rectale diazepam mij buikpijn gaf."
20/02/2020 ipratropiumbromide
"De verpakking was kapot met plakband bijeen gehouden. Hoofdpijn,maagklachten Ze proberen het wel , ik accepteer het niet ze zeggen dat het hetzelfde is maar dat is niet zo, er zitten andere hulpstoffen in. Dus heeft de longarts een briefje geschreven dat ik de orginele krijg."
Klachten over:
Werking
😡
Bijwerking
😡
Verpakking
😡
Hulpmiddel
😡

(Meer) tevreden over medicijn 😃
Atrovent 20
"Omdat er geen hulpstoffen in de orginele zitten en mijn maag en hoofdklachten verdwenen zijn"
20/02/2020 Salbutamol van de firma Sandoz.
Klachten over:
Werking
😡
14/02/2020 Desloratadine Teva
Klachten over:
Werking
😡
Bijwerking
😡
Hulpmiddel
😡

(Meer) tevreden over medicijn 😃
Aerius
"zonder bijwerkingen en effectief"
12/02/2020 Citalopram merck
Klachten over:
Bijwerking
😡
30/01/2020 Omeprazol
"Angino oedeem"
Klachten over:
Werking
😡
Bijwerking
😡
Hulpmiddel
😡

(Meer) tevreden over medicijn 😃
Cimitidine
26/01/2020 Sucralfaat Pantazol
"Na ranitidine wissel 4 keer andere med. Twee niet meer op voorraad nu sucralfaat waar ik na in nemen misselijk van wordt Helpen ook niet zo als ik gewent was."
Klachten over:
Bijwerking
😡
Smaak, grootte
😡
Verpakking
😡
Hulpmiddel
😡

(Meer) tevreden over medicijn 😃
Ranitidine Sandoz 150 mg, tabletten
"Kon meer dingen eten dan nu. Nu meer oprisperingen na eten .Ranitidine niet meer verkrijgbaar en famocidine 40 mgr niet op voorraad."
25/01/2020 Tramadol
"Ik sdlik tramadol vanwegen fibromyalgie en onze apotheek gebruikt steeds een ander merk.daar word ik ziek van.nu ik mijn oude merk (sandos) weer gebruik heb ik nergens last van "
Klachten over:
Bijwerking
😡

(Meer) tevreden over medicijn 😃
Tramadol HCl Sandoz retard 200, tabletten met verlengde afgifte 200 mg
22/01/2020 Mijn medicijn is al maanden niet te leveren in Nederland, alleen een gebruiksonvriendelijke vervangend product.
"Aanlengen van de medicatie wat ik nu tekens zelf moet doen omdat het een te sterke vloeistof is, terwijl ik altijd tabletten kreeg."
Klachten over:
Bijwerking
😡
Smaak, grootte
😡
Verpakking
😡
Hulpmiddel
😡

(Meer) tevreden over medicijn 😃
eritrociene tablet nu flesjes
16/01/2020 Amlodipine (als besilaat) Accord 5 mg, tabletten
"Vreselijk. Drukkend gevoel in het hoofd. Hartkloppingen.nare dromen en dan wakker worden met vreselijke hoofdpijn"
Klachten over:
Bijwerking
😡
Hulpmiddel
😡
16/01/2020 Amlodipine (als besilaat) 5 mg PCH, tabletten
Klachten over:
Werking
😡
08/01/2020 Morfine 20 mg tablet
Klachten over:
Bijwerking
😡

(Meer) tevreden over medicijn 😃
MS Contin 20 mg
06/01/2020 Rosuvastaninen
"Vreselijk viel al uit mekaar in me mond terwijl het pas in me maag uit mekaar mag vallen bleef heel vaak in me keel steken met braken tot vervolg"
Klachten over:
Bijwerking
😡
Smaak, grootte
😡

(Meer) tevreden over medicijn 😃
Gewoon de oude met een laagje die niet al smelt als je het met op je tong legt
22/12/2019 Olmesartan medoxomil Glenmark 10 mg filmomhulde tabletten
Klachten over:
Bijwerking
😡
21/12/2019 Nephidipine
Klachten over:
Bijwerking
😡
Hulpmiddel
😡
21/12/2019 Oxazepam Accord 50 mg, tabletten
"Werkt totaal anders raar gevoel tintelingen"
Klachten over:
Werking
😡
Bijwerking
😡
Verpakking
😡
Hulpmiddel
😡

(Meer) tevreden over medicijn 😃
Seresta Forte 50 mg, tabletten
18/12/2019 T is heel frustrerend van heb ik de goeie wel
"Nee"
Klachten over:
Bijwerking
😡
Smaak, grootte
😡
Verpakking
😡
Hulpmiddel
😡

(Meer) tevreden over medicijn 😃
Oxesepam
12/12/2019 Tranadol
"Na 20 jaar Parnate geslikt te hebben moest ik in september over op Tranadol , was goedkoper. Sindsdien gewrichtspijnen !!!"
Klachten over:
Bijwerking
😡

(Meer) tevreden over medicijn 😃
Parnate, neen niet terug gekregen.
08/12/2019 Ezetimibe/Simvastatine Mylan 10 mg/20 mg, tabletten
Klachten over:
Werking
😡
Bijwerking
😡
Verpakking
😡

(Meer) tevreden over medicijn 😃
Crestor
04/12/2019 Lisinopril 10 mg, tabletten
"Bij mijn apotheek telkens 10 mg krijgen omdat ze 5 mg niet hebben .Moet ik hem Door midden doen. Niet fijn."
Klachten over:

(Meer) tevreden over medicijn 😃
Lisinopril 5mg
01/12/2019 DA Naproxennatrium 220 mg, filmomhulde tabletten
Klachten over:
Werking
😡
28/11/2019 Thyrax
"Ander medicijn gekregen"
Klachten over:
Bijwerking
😡
Verpakking
😡
Hulpmiddel
😡
25/11/2019 Leflunomide ratiopharm
"Ik had leflunomide 20mg van Sandoz geen probleem merkenswitch terug bij af qua pijn en ontstekingen reuma"
Klachten over:
Werking
😡
Bijwerking
😡
Smaak, grootte
😡

(Meer) tevreden over medicijn 😃
Leflunomide Sandoz 20 mg, filmomhulde tabletten
09/11/2019 quetapine
Klachten over:
Werking
😡
Bijwerking
😡
03/11/2019 Oxazepam Teva 50 mg, tabletten
Klachten over:
Werking
😡
30/10/2019 Lamotrigine Disper Mylan 200 mg, dispergeerbare tabletten
Klachten over:
Bijwerking
😡
Smaak, grootte
😡
Hulpmiddel
😡
12/10/2019 Budenofalk 9 mg maagsapresistent granulaat
Klachten over:
Werking
😡
11/10/2019 Vasexten 20mg
"Vocht in de enkels en huid uitslag"
Klachten over:
Werking
😡
Bijwerking
😡
Hulpmiddel
😡

(Meer) tevreden over medicijn 😃
Hydrochloorthiazide Sandoz 12,5 mg glutenvrij, tabletten
15/09/2019 Ascal Cardio, poeder voor drank 100 mg
Klachten over:
Smaak, grootte
😡
15/09/2019 Lorametazepam Apotex 2 mg
" loremetzepam Apotex heeft een andere samenstelling dan die van Mylan. Wisseling is slecht voor de stabiliteit. je valt terug als je een paar maanden stabiel bent. Ik ben nu bang van medicijnwisselingen."
Klachten over:
Werking
😡

(Meer) tevreden over medicijn 😃
Lorametazepam Mylan 2 mg
"Na in goed vertrouwen met Apotex begonnen te zijn en stabile te zijn, kon ik na 4 nachten niet meer slapen, andere samenstelling?. Na veel zoeken Mylan weer gevonden, werkte wel. Wisseling is voor mensen met angst- en paniekklachten of PTSS heel erg slecht. je gaat achter uit en heb jej je herstelt, dan komt de volgende wisseling eraan. Niet doen."
13/09/2019 tapentadol
"tabletten worden niet volledig afgebroken en verlaten in vaste delen van ong 80% het lichaam via de ontlasting"
Klachten over:
Werking
😡
Smaak, grootte
😡
Verpakking
😡

(Meer) tevreden over medicijn 😃
Instanyl
"dit nam de pijn weg, maar door de media aandacht krijg in dit niet terug."
07/09/2019 Tranexaminezuur Tillomed 500 mg filmomhulde tabletten
"diarree en misselijk"
Klachten over:
Werking
😡
Hulpmiddel
😡

(Meer) tevreden over medicijn 😃
Cyklokapron 500 mg, filmomhulde tabletten
"geen bijwerkinging en 1 x wel meegekregen maar zonder garantie volgende keer, nu bij gyno besteld en ophalen apotheek ziekenhuis"
30/08/2019 Desloratadine van Ratiopharma
"Allergische Reactie op 1of meerdere van de Hulpstoffen. Met het Merk Teva had ik geen last extreme reactie, had zelfs amper last van bijwerkingen wat voor mij persoonlijk heel bijzonder is.. En nu vanwege het voorkeursbeleid, ontvang ik niet mijn noodzakelijke medicatie, waardoor ik met heftige Allergische reacties ervaar. Waaronder open Wondjes. die niet genezen en zich in ontstekingsuiting tonen. Veel pijn. Koorts, zwellingen. en gebruikelijke heftige Jeuk. Ik vind het schandalig.. De apotheek doet vooroordelend zonder aanvraag in te dienen alvast voor de Verzekeraar besluiten. Doet alsof Medische noodzaak niet meer bestaat.. (het staat toch echt uitgebreid in de wet. Maar ook de voorwaarden van de Verzekeraar.. die worden door de Apothekers gewoon als niet aanwezig beschouwt.. En dan heb je dat geen van beide wat ze aangegeven zwart op wit zetten natuurlijk....als je ze belt.. En dan als zorgbehoefende geen kant op kant behalve uiteindelijk dan in het ziekenhuis te belanden, of erger. en er nog letsel aan kan overhouden ook.. waar dan zogenaamd niemand voor aansprakelijk gesteld kan worden.. Schandalig."
Klachten over:
Hulpmiddel
😡

(Meer) tevreden over medicijn 😃
Desloratadine Teva
"Ik heb het niet terug gekregen zoals in eerdere toelichting beschreven. En de tevredenheid komt , 1. Ik had goede Werking van de werkzame stof binnnen 20tot 35 minuten. 2. Enige milde bijwerking ervaren , is wat droge mond. Bij punt 2. moet ik ook nogmaals melden dit is voor mij persoonlijk zeeeeer uitzonderdelijk. Ik heb altijd veel bijwerkingen bij medicaties, waarbij ook nog eens bijna altijd de zeer zeldzame tot nooit voorkomende, en bij de werkzame stof gebeurt vaak dat ik bovenmatig hoge doseringen nodig heb voor gewenste/verwachte werking."
15/08/2019 Pantoprazol Mylan 40 mg, maagsapresistente tabletten
"Steeds iedere keer andere bijwerkingen"
Klachten over:
Smaak, grootte
😡
28/07/2019 Oxycodon HCL Aurobindo 20 mg, capsules hard
"Nog steeds pijn ondanks hoge dosering van 6X20Mg per dag"
Klachten over:

(Meer) tevreden over medicijn 😃
Oxycodon HCl Sandoz 20 mg, harde capsules
"Geen pijn"
20/07/2019 Levocetirizine diHCl Mylan 5 mg tabletten
"Knallende hoofdpijn, 24 u per dag. Niet te onderdrukken met paracetamol. Uiteindelijk begon er een hele irritante zoemtoon in mijn hoofd 24 u pd. "
Klachten over:
Werking
😡

(Meer) tevreden over medicijn 😃
Levocetirizine diHCl 5 PCH, filmomhulde tabletten 5 mg
"Gebruik dit medicijnmerk al vele jaren zonder problemen.door een tekort ander merk gekregen. Uiteindelijk zelf in België besteld. Veel goedkoper dan in NL. Is nu weer in NL verkrijgbaar bij de apotheek. Eerst medicatie uit België opmaken."
08/07/2019 Pantoprazol Apotex 20 mg, maagsapresistente tabletten
Klachten over:
Verpakking
😡
Hulpmiddel
😡
04/06/2019 Desloratadine ratiopharm
"Constant andere vorm van tablet,zodat je vergissingen maakt ivm andere medicijnen.Zeer verwarrend gedoe die afwisseling constant van pillen."
Klachten over:
Werking
😡
Smaak, grootte
😡
Verpakking
😡
03/06/2019 Simvastatine 80 mg Teva, filmomhulde tabletten
Klachten over:
Werking
😡
03/06/2019 Simvastatine Accord 20 mg filmomhulde tabletten
Klachten over:
Werking
😡
26/05/2019 ozaxepam
"goedendag ik heb al jaren het merk aurobindo oxazepam 10mg en heb nu al een tijdje andere merken die gewoon niet werken.En ben al gewisseld van merken maar geen enkele geeft de rust wat het hoort te geven.En ik wil graag dat merk terug ben al zoveel afgevallen omdat ik die rust niet kan vinden en de arts weet geen oplossing .ten einde raad mvg "
Klachten over:

(Meer) tevreden over medicijn 😃
Oxazepam Aurobindo 10 mg, tabletten
"kreeg ik meer rust van en van de nieuwe niet mijn lichaam reageert niet op oxazepam van een ander merk"
20/05/2019 Perindopril tert-butylamine 4 mg Focus, tabletten
Klachten over:
Werking
😡
15/05/2019 Okzopan
Klachten over:
Smaak, grootte
😡
07/05/2019 ZODRA MEDICIJNEN ALS ! COMMERCIEEL (BELANG C,Q WINSTOOGMERK) VINDT IK DAT DE A.F.M MOET OPTREDEN GEZIEN DE HOOGSTE BESTUURSRECHTSPRAAK HEEFT UITGESPROKEN DAT GELDEN VAN ( V W S ) EXPLICIET GEBRUIKT MOGEN WORDEN T. G.V ( OUDEREN, CHRONISCHZIEKEN
"DEPAKINE ENTERIC VERPAKT DOOR EEN ANDERE PRODUCENT P.S VERTROUWEN HEBBEN IN EEN PRODUKT IS BETER ALS HET TERUGWINNEN VOORAL BIJ EPILEPSIE PATIËNTEN. Afz. Herman flodder."
Klachten over:
Werking
😡
Verpakking
😡
05/05/2019 Glepark
"Door het alternatieve medicijn krijg ik klachten die ik ook krijg door een te traag werkende schildklier. "
Klachten over:

(Meer) tevreden over medicijn 😃
Glepark 0,088 mg tabletten
03/05/2019 APC Apotex, tabletten
Klachten over:
Smaak, grootte
😡
Verpakking
😡
Hulpmiddel
😡

(Meer) tevreden over medicijn 😃
Advil 400, dragees 400 mg
24/04/2019 Nebusal
"Het medicijn wordt niet vergoed "
Klachten over:
Werking
😡
20/04/2019 Uberr
"Had flutiform werkte goed na 3 maanden krijg nu Huber"
Klachten over:
Smaak, grootte
😡
Verpakking
😡
Hulpmiddel
😡

(Meer) tevreden over medicijn 😃
Flutiform fluticason propionaat
"Helpt beter. Nu gaat het weer slechter met abriff. Piepend adem en benauwd."
12/04/2019 Venlafaxine
"Steeds een ander merk, wat toch anders werkt"
Klachten over:
09/04/2019 Exelon
Klachten over:
Smaak, grootte
😡
Verpakking
😡
09/04/2019 Ja dat is erg voor mij
"Krijg nu Loperamide omdat Arestal1 Mg niet is te leveren maar van deze Loperamide krijgskunst erge hart kloppingen en ik gebruik Arestal voor onder houd van wege bij werking en buikklachten door mijn andere genees middelen."
Klachten over:
Smaak, grootte
😡

(Meer) tevreden over medicijn 😃
Arestal 1 mg
08/04/2019 Advil Liquid-Caps 200, zachte capsules 200 mg
Klachten over:
Werking
😡
05/04/2019 Ranitidine Accord 300 mg, filmomhulde tabletten
"Ja, was altijd gewend Zantac 300mg van GSK te gebruiken met prima resultaat. Problemen waren na enkele dagen gebruik steeds weer geheel verdwenen, vaak voor meerdere weken. Na leveringsproblemen ??? ( of kosten probleem) goedkoopste alternatief Ranitidine Accord gekregen. merkte bijna geen enkele verbetering in de klachten. Na 2 weken gebruik geprobeerd om te stoppen of gebruik te verminderen. Resultaat was een onmiddellijke terugkeer van de klachten."
Klachten over:

(Meer) tevreden over medicijn 😃
Zantac 300 Mg en 150 Mg werkte voor mij perfect.
"Na enkele dagen gebruik waren de klachten meestal al verdwenen.. In overleg met arts nog twee weken de lagere dosering van 150 Mg gebruikt. Daarne meerdere weken, soms zelfs maanden klachten vrij."
04/04/2019 lorazepam ratiopharm
"Ik heb het idee dat ik placebo.s krijg voor geschreven ipv mijn lorazepam die ik voor mijn slaapstoornis en angst stoornis neem. Sinds ik een andere huisarts heb,,,zijn de problemen begonnen. Men beseft niet hoe belangrijk slapen is. En wat het slaaptekort op den duur met iemand doet. Dus ik ben op zoek na een optie om deze tabletten te laten testen."
Klachten over:

(Meer) tevreden over medicijn 😃
Lorazepam Mylan ma deze zijn sinds een jaar uit de handel
"Deze tabletten werken tenminste. Langer en neemt de angst en de symptomen ervan weg,,,en men slaapt de nacht door."
01/04/2019 Metformine HCl Mylan 500 mg, filmomhulde tabletten
Klachten over:
Werking
😡
23/03/2019 Zolpidemtartraat ADOH 10 mg, bruistabletten
Klachten over:
Werking
😡
21/03/2019 Biktarvy
Klachten over:
Smaak, grootte
😡
Verpakking
😡
Hulpmiddel
😡
14/03/2019 actelsar hct 40/12.5 mg
Klachten over:
Smaak, grootte
😡
Hulpmiddel
😡

(Meer) tevreden over medicijn 😃
valsartan/hydrochloorthiazide 160/12.5 mg pch
"geen bijwerking"
13/03/2019 actelsarhct40mg/12,5mg
"wil valsartan 160 12.5"
Klachten over:
Smaak, grootte
😡
12/03/2019 Ezetimibe/Simvastatine Glenmark 10 mg/80 mg tabletten
Klachten over:
Smaak, grootte
😡
Verpakking
😡
Hulpmiddel
😡
10/03/2019 Barnipardine
"Ik krijg van mijn (nieuwe) apotheek steeds lagere doseringen van medicijnen en moet dan dus nog meer tabletten innemen. Erg vervelend. "
Klachten over:
Smaak, grootte
😡
Verpakking
😡

(Meer) tevreden over medicijn 😃
Cyress 20, 20 mg capsules met gereguleerde afgifte
"Krijg nu vasexten 10 Mg en moet er dan dus 2 innemen. Naast alle andere medicijnen. "
08/03/2019 Irbesartan/hydrochloorthiazide Xiromed 150 mg /12,5 mg tabletten
"Veel spierpijn en branderige huid "
Klachten over:
Hulpmiddel
😡

(Meer) tevreden over medicijn 😃
Irbesartan/ hydrochloorthiazide (zonder xiromed)
"Geen last van spierpijn en branderige huid"
04/03/2019 Ventolin Diskus 200 microgram/dosis, inhalatiepoeder, voorverdeeld
Klachten over:
Verpakking
😡
Hulpmiddel
😡
02/03/2019 simastatine
Klachten over:
Smaak, grootte
😡
27/02/2019 Instanyl
Klachten over:
Werking
😡
22/02/2019 Oxycodon HCl CF 20 mg, harde capsules
Klachten over:
Werking
😡
21/02/2019 Tramadol paracetamol focus
"Bijwerking van ander merk misselijk en maagpijn"
Klachten over:
20/02/2019 Omeprazol 40 mg Focus, maagsapresistente capsules, hard
Klachten over:
Werking
😡
20/02/2019 Lariam 250 mg, tabletten
"Ha Barbara, dit is Lotte Sluyser. Ik heb lang geleden Lariam geslikt en kreeg toen last van een depressie, de eerste en enige van mijn leven gelukkig. Mijn vriendin slikte tegelijkertijd Lariam op haar vakantie en zij kreeg last van angsten. Toen ik de huisarts hierover vertelde gaf hij het niet door aan het Lareb. Dat weet ik omdat ik dat later nog een keer gecheckt heb."
Klachten over:

(Meer) tevreden over medicijn 😃
Malarone 250/100 mg, filmomhulde tabletten
"Geen bijwerkingen"
20/02/2019 Microgynon 30, 0,15 mg/0,03 mg omhulde tabletten
"Doorbraakbloedingen gehad, bij de merkloze variant van Actavis heb ik hier geen last van"
Klachten over:

(Meer) tevreden over medicijn 😃
Ethinylestradiol/Levonorgestrel 0,02 mg/0,10 mg Focus, filmomhulde tabletten
20/02/2019 Oxycodon HCL Retard Teva 10 mg, tabletten met verlengde afgifte
"Afgifte gaat veel te snel voor mij"
Klachten over:

(Meer) tevreden over medicijn 😃
Oxycodon hci lanacher 10mg retard
"Gereguleerde afgifte"
20/02/2019 Rituzena
Klachten over:
Werking
😡
20/02/2019 300 mg PCH, filmomhulde tabletten
"Steeds ander meekonden mijn merk (waar ik het goed op doe) “jubilant” niet leverbaar schijnt te zijn.. dit medicijn van Sandoz ervaar ik meer bijwerkingen"
Klachten over:
Werking
😡
Hulpmiddel
😡

(Meer) tevreden over medicijn 😃
Oxcarbazepine, merk jubilant
"Minder bijwerkingen "
20/02/2019 Oxcarbazepine 300 mg PCH, filmomhulde tabletten
Klachten over:
Werking
😡
15/02/2019 Lisinopril Accord 10 mg, tabletten
"Ongevraagd kreeg ik aurobundo ipv accord. Preverent bij CZ????"
Klachten over:
Werking
😡
Verpakking
😡

(Meer) tevreden over medicijn 😃
Lisinopril accord 10mg
"Op ingesteld, geen klachten van"
15/02/2019 Baclofen vervanger
"Bij de originele Baclofen, kon ik weer lopen, nu sinds 3 weken, beginnen spasmes en pijn terug te komen, duidelijk achteruitgang. De bijsluiter uit India kan ik niet ontcijferen, maar ik was al door de apotheek gewaarschuwd."
Klachten over:
Smaak, grootte
😡

(Meer) tevreden over medicijn 😃
Originele Baclofen
"Omdat mijn mobiliteit met sprongen vooruit was gegaan."
14/02/2019 Diazepam TEVA
"Niet meer verkrijgbaar ivm overname teva. Teva werkt niet PCH FARMACIE wel!"
Klachten over:
Werking
😡

(Meer) tevreden over medicijn 😃
Diazepam pch farmacie
"Werkte gelijk . 6 tot 8 uur zonder iets bij te slikken . Op www.medicijnmeldpunt.nl staat dat er heeft iemand 4 weken lang iedere dag teva diazepam 80 mg en 4000 mg pcm op een dag geslikt zonder resultaat. Teva werkt bij meer personen niet. Ook niet bij mij. "
12/02/2019 Dipyridamol Sandoz retard 200 mg, capsules met gereguleerde afgifte, hard
"Ik kreeg na een tia Persantin voorgeschreven. Na een paar maanden kreeg ik opeens Dipyridamol capsule MGA 200mg van de apotheker want dat was voor hem 2.50 euro per maand goedkoper. Al na een week kreeg ik ontstoken ogen. Dit was zo erg dat de ontstekingshaarden bij mijn oogleden operatief weggesneden moesten worden. Mijn huisarts gaf de apotheker opdracht om op basis van medische noodzaak weer Persantin te verstrekken. De apotheker negeerde zowel het verzoek van de arts als van mij. Ik moest maar weer starten met Dipyridamol (, daar was ik inmiddels mee gestopt en betaalde nu zelf Persantin,) en als mijn ogen weer ontstoken waren dan moest ik het aan de apotheker laten zien als bewijs. Was daar echt boos over want hij is niet mijn huisarts.Na ruim een jaar mocht ik van de huisarts met dit medicijn stoppen omdat ik geen extra risico liep op een herhaling van een tia."
Klachten over:

(Meer) tevreden over medicijn 😃
Persantin retard 200, capsules met gereguleerde afgifte 200 mg
12/02/2019 Nevirapine Sandoz 200 mg, tabletten
Klachten over:
Werking
😡
Smaak, grootte
😡
Verpakking
😡
11/02/2019 Furabid
"Is het anti biotica ja of nee"
Klachten over:
Werking
😡
11/02/2019 Truvada
Klachten over:
Werking
😡
07/02/2019 Acetylsalicylzuur Cardio Teva 80 mg, dispergeerbare tabletten
Klachten over:
Werking
😡
07/02/2019 Selokeen ZOC 50, tabletten met gereguleerde afgifte 47,5 mg
"slik al 30 jaar selokeen, moet in een keer een ander merk/ waarom?"
Klachten over:
Werking
😡

(Meer) tevreden over medicijn 😃
selokeen 50 milg
" gewening in gesteld door de cardioloog,nooit geen klachten."
06/02/2019 Omeprazol Pensa 40 mg, harde maagsapresistente capsules
"Al 20 jaar slik ik nexium originele al meerdere keren de goedkopere variant geprobeerd en krijg direct maagklachten krijg de Nexium niet meer vergoed en moet dat dus iedere maand zelf betalen "
Klachten over:

(Meer) tevreden over medicijn 😃
Nexium 40 mg, maagsapresistente tablet 40 mg
"Nooit geen problemen meer gehad met nexium "
04/02/2019 Atorvastatine sandoz en patoprazol sandoz
"Opgejaagd gevoel en bij mijn maagbeschermer meer last. "
Klachten over:
Smaak, grootte
😡

(Meer) tevreden over medicijn 😃
Atorvastatine mylan en pantoprazol pensa
"Geen last van bijwerkingen "
04/02/2019 Imatinib Accord
Klachten over:
Werking
😡
Smaak, grootte
😡

(Meer) tevreden over medicijn 😃
Glivec
03/02/2019 Valsartan Sandoz 40 mg, filmomhulde tabletten
Klachten over:
Werking
😡
Een van mijn medicijnen is een pillenstrip, eerder kon ik die makkelijk vouwen en "scheuren" over een voorgeprepareerde lijn, nu niet meer.

Bij mijn apotheek telkens 10 mg krijgen omdat ze 5 mg niet hebben .Moet ik hem Door midden doen. Niet fijn

Ik wist niet dat het kon. Ik heb een medicijn gevonden met minder bijwerkingen!

Complimenten voor de overzichtelijke website!

loremetzepam Apotex heeft een andere samenstelling dan die van Mylan. Wisseling is slecht voor de stabiliteit. je valt terug als je een paar maanden stabiel bent. Ik ben nu bang van medicijnwisselingen.

Ik strijd tegen onnodige medicijn-wisselingen.

Barbara Blok

Eigenaar Medicijnplein

Reuk & smaak verdween bij gebruik

Het probleem is, dat apotheken je steevast proberen goedkope generieke troep mee te geven, zelfs al heeft je arts een medische noodzaak verklaring geschreven. En ook de verzekering is een probleem; bijvoorbeeld vergoedt mijn zorgverzekering enkel maagbeschermers van merken waar ik niet tegen kan. En zelfs al betaal ik er zelf voor, dan nog probeert de apotheek mij nog een van de betreffende merken waar ik niet tegen kan in de maag te splitsen. Keer op keer kan ik dezelfde discussie voeren in de apotheek, het is om gek van te worden!

Ja. Ik vind het lastig om te gaan met steeds andere leveranciers/verpakkingen. Ik krijg elke paar weken injecties van de huisarts, voorgeschreven door de specialist. De ene keer twee aparte dozen, de andere keer twee injecties in één doos, elke keer ander land van herkomst. Het geeft mij een gevoel van onzekerheid: werkt dit echt wel net zo goed? Mijn ziekte is levensbedreigend, van medicijnen ben ik afhankelijk. Dat weegt zwaar.

Constant andere vorm van tablet,zodat je vergissingen maakt ivm andere medicijnen.Zeer verwarrend gedoe die afwisseling constant van pillen.

Na 20 jaar Parnate geslikt te hebben moest ik in september over op Tranadol , was goedkoper. Sindsdien gewrichtspijnen !!!

Zorgverzekeraars zien er nauwlettend op toe dat apothekers zo veel mogelijk generieke middelen verstrekken, om zo de zorgkosten – met miljarden euro’s – te drukken. Maar die middelen zijn ook omgeven met de vraag: werken ze echt zo goed als de specialité?

Voor iedereen het juiste medicijn.

Barbara Blok

Eigenaar Medicijnplein

Je moet gewoon je eigen keuze kunnen maken en niet de apotheek

Waarom krijg ik niet het medicijn dat ik wil?

Februari 2020
Wisselen van medicijnen.., dat mag toch alleen als dat verantwoord is en de patiënt hier geen klachten van ondervindt?Na anderhalf jaar werken door huisartsen, specialisten, patiëntenorganisaties, apothekersorganisaties, zorgverzekeraars, groothandels, VWS en CBG, is het traject mislukt om te komen tot afspraken hierover. Dit is belachelijk! Het wisselen van medicijnen geeft bij veel patiënten klachten en Medicijnplein maakt dit net zo lang zichtbaar totdat er niemand meer de dupe is.Heeft u een klacht? Deel het op onze website.

Na in goed vertrouwen met Apotex begonnen te zijn en stabile te zijn, kon ik na 4 nachten niet meer slapen, andere samenstelling?. Na veel zoeken Mylan weer gevonden, werkte wel. Wisseling is voor mensen met angst- en paniekklachten of PTSS heel erg slecht. je gaat achter uit en heb jej je herstelt, dan komt de volgende wisseling eraan. Niet doen.

T is heel frustrerend van heb ik de goeie wel

Ik krijg steeds een ander merk...????
Wat goed dat Medicijnplein hiervoor opkomt.

Veel mensen willen hun oude vertrouwde medicijn terug!

Barbara Blok

Eigenaar Medicijnplein

U dient akkoord te gaan met de verwerking van uw gegevens.